Revalidatie Friesland steunt WeHelpen

WeHelpen is een beweging van, voor en door mensen. Mensen die hulp nodig hebben, hulp willen bieden of mantelzorgers die ondersteuning zoeken. Revalidatie Friesland is sinds vandaag (1 november) lid van de coöperatie WeHelpen.

Maak de dag voor een ander en voor jezelf

WeHelpen biedt een landelijk online platform, waar mensen die hulp nodig hebben in verbinding komen met anderen die hulp willen bieden. Iedereen kan aansluiten. Mantelzorgers, vrijwilligers, hulpvragers, ouderen en jongeren. Hulpvragen en -aanbod variëren van het uitlaten van een hond, hulp bij het autorijden en het aanleren van de Nederlandse taal. Tot hulp bij administratie en financiën en het doen van boodschappen.

Samen zijn we sterker

De coöperatie WeHelpen is opgericht om mensen met elkaar in verbinding te brengen en draagt bij aan het versterken van het sociale netwerk. Revalidatie Friesland ondersteunt dit gedachtegoed. In de komende maanden stimuleren we onze medewerkers én achterban om ook een steentje bij te dragen.

Lees meer over de coöperatie WeHelpen.