Maak kennis met aangepast sporten op 2 november a.s. – met inspiratiesessie door Paralympisch sporter Alyda Norbruis!

Sport Fryslân en Revalidatie Friesland organiseren op dinsdag 2 november een kennismakingsmiddag aangepast sporten. Van 13.30 uur tot 16.30 uur kunnen patiënten van Revalidatie Friesland, van jong tot oud, en behandelaren vrijblijvend kennis maken met verschillende aangepaste sporten. Ook zijn oud wielrenner Rob Harmeling en Paralympisch wielrenkampioene Alyda Norbruis van de partij!

Meedoen is gratis
Iedereen is van harte welkom. Er is een programma vol met leuke activiteiten opgesteld. Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis. Het evenement vindt plaats in de Sporthal van Revalidatie Friesland, Hoofdstraat 3, 9244 CL in Beetsterzwaag.

Programma
13.30 tot 14.00 uur – Frame running en handboogschieten
14.00 uur – ‘Iedereen kan sporten’, inspiratiesessie door Paralympisch wielrenkampioene Alyda Norbruis
14.15-14.45 uur – Rolstoelrugby en handboogschieten
14.45-15.15 uur – Frame running en ‘Dans op recept’
15.15 uur – Herhaling inspiratiesessie van 14.00 uur
15.30-16.00 uur – ‘Dans op recept’ en zitvolleybal
16.00-16.30 uur – Zitvolleybal en rolstoelrugby

Ook is er de hele middag de mogelijkheid om – onder begeleiding van een revalidatiearts van Revalidatie Friesland – te klimmen  en de sport boccia uit te proberen. Met zoveel verschillende sporten is er voor ieder wat wils!