Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Cultuur op Recept

Ik voel me danser en geen patiënt wanneer ik in de dansles sta ”  Uitspraak van Wil Boelema, 72 jaar.

Graag willen we u uitnodigen voor een bijzonder evenement op dinsdag 29 oktober 2019 in Stadschouwburg De Harmonie in Leeuwarden, georganiseerd vanuit Dans op Recept. Een unieke combinatie van een bezoek aan het symposium Cultuur op Recept en de dansvoorstelling Een week uit het leven van….

Het project Dans op Recept brengt innovatie door een alternatief te introduceren ter aanvulling op het medisch- en sociaal domein. Momenteel vinden op 8 locaties in Friesland de danslessen van Dans op Recept plaats.

Symposium Cultuur op Recept

Inspirerende gastsprekers als wetenschapsjournalist Mark Mieras en hoogleraar neurologische bewegingsstoornissen Bas Bloem zullen hun visie op het inzetten van kunst binnen de zorg en het sociaal domein delen. Het symposium wil professionals inspireren en uitdagen buiten de gebaande paden te denken.

Programma

Voorstelling Een week uit het leven van…..

In deze bijzondere eenmalige dansvoorstelling vertellen maar liefst 80 mensen met Parkinson samen met mantelzorgers in dans en tekst hoe het is om met de ziekte van Parkinson te moeten leven. Een avond die je niet wilt missen!

Deze voorstelling vindt plaats in de AEGON zaal van Stadschouwburg De Harmonie, van 19:15 tot 20:30 uur.

Accreditatie voor het bezoek aan het symposium wordt aangevraagd.

Aanmelden