Doorzoek onze website


Telefoonnummers

Kunst op Recept

Ik voel me danser en geen patiënt wanneer ik in de dansles sta ”  Uitspraak van Wil Boelema, 72 jaar.

Graag willen we u uitnodigen voor een bijzonder evenement op dinsdag 29 oktober 2019 in Stadschouwburg De Harmonie in Leeuwarden, georganiseerd vanuit Dans op Recept. Een unieke combinatie van een bezoek aan het symposium Kunst op Recept en de dansvoorstelling Een week uit het leven van….

Het project Dans op Recept brengt innovatie door een alternatief te introduceren ter aanvulling op het medisch- en sociaal domein. Momenteel vinden op 8 locaties in Friesland de danslessen van Dans op Recept plaats.

Symposium Kunst op Recept

Inspirerende gastsprekers als wetenschapsjournalist Mark Mieras en hoogleraar neurologische bewegingsstoornissen Bas Bloem zullen hun visie op het inzetten van kunst binnen de zorg en het sociaal domein delen. Het symposium wil professionals inspireren en uitdagen buiten de gebaande paden te denken.

Concept Programma

Voorstelling Een week uit het leven van…..

In deze bijzondere eenmalige dansvoorstelling vertellen maar liefst 80 mensen met Parkinson samen met mantelzorgers in dans en tekst hoe het is om met de ziekte van Parkinson te moeten leven. Een avond die je niet wilt missen!

Tot 1 september 2019 kunt u via een early bird actie kaarten bestellen voor een dag arrangement, bestaande uit een bezoek in de middag aan het symposium, aansluitend een netwerkborrel en diner en een bezoek aan de voorstelling Een week uit het leven van

Accreditatie voor het bezoek aan het symposium wordt aangevraagd.

Aanmelden