Kunstweekend Beetsterzwaag 6 & 7 juli

Elk jaar staat Beetsterzwaag een weekend lang in het teken van de kunst. Op diverse locaties in het dorp zijn exposities ingericht, wordt er opgetreden en muziek gemaakt. Ook Revalidatie Friesland doet hier aan mee.

De kunstenaars die tijdens het kunstweekend exposeren bij Revalidatie Friesland hebben allemaal een connectie met de organisatie. Bijvoorbeeld (oud)patiënten die tijdens hun revalidatieperiode veel hebben gehad aan het creatief bezig zijn. Waar de één voor de revalidatieperiode al actief was op creatief gebied, ontdekte de ander zijn of haar talent juist tijdens de revalidatieperiode. Naast (oud)patiënten laten ook medewerkers en vrijwilligers kunstwerken zien.

Dit resulteert ieder jaar weer in een bijzondere en gevarieerde expositie, waarbij veel verschillende technieken worden getoond. Vorig jaar waren er ruim 20 deelnemers! Hun verhalen kun je hier alvast lezen.

De expositie is beide dagen te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. Naast beeldende kunst kun je  in ons restaurant ook genieten van muziek. Daarbij ook mogelijk om iets te eten en te drinken.  Je bent van harte welkom!