Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Kunstweekend Beetsterzwaag – expositie Revalidatie Friesland

Op 2 en 3 juli vindt het jaarlijkse Kunstweekend plaats in Beetsterzwaag. Revalidatie Friesland participeert in de organisatie en exposeert ook met een bijzondere en gevarieerde expositie (beide dagen vrij te bezichtigen van 11:00 tot 17:00) met afsluitend een kunstveiling! De kunstenaars die tijdens het kunstweekend exposeren bij Revalidatie Friesland hebben allemaal een connectie met de organisatie.

Bijzondere en gevarieerde expositie

De kunstenaars die tijdens het kunstweekend exposeren bij Revalidatie Friesland hebben allemaal een connectie met de organisatie. Bijvoorbeeld (oud)patiënten die tijdens hun revalidatieperiode veel hebben gehad aan het creatief bezig zijn. Waar de een voor de revalidatieperiode al actief was op creatief gebied, ontdekte de ander zijn of haar talent juist tijdens de revalidatieperiode. Naast (oud)patiënten laten ook medewerkers en vrijwilligers kunstwerken zien. Enkele kunstenaars zullen demonstreren hoe ze werken. Ook vinden diverse workshops plaats waarbij bezoekers zelf ook iets kunnen maken!

Kortom: een bijzondere en gevarieerde expositie waarbij veel verschillende technieken worden getoond.

Altijd al een uniek kunstwerk willen hebben? Kom naar de veiling!

Op de tweede expositiedag (zondagmiddag 3 juli, 16:15 tot 17:15) vindt er een veiling van diverse bijzondere kunstwerken plaats. De opbrengst van deze veiling komt ten goede aan het culturele programma, ten behoeve van patiënten, van Revalidatie Friesland. Zo ontstaan er bijvoorbeeld meer mogelijkheden om kunstwerken van patiënten te exposeren of creatieve workshops aan hen te bieden. Bekijk het veilingboekje voor de te veilen objecten.

Schermafbeelding 2016-06-30 om 09.25.18Kom naar de veiling!

  • Datum: zondagmiddag 3 juli 2016
  • Tijd: van 16.15 uur tot 17.15 uur
  • Locatie: Revalidatie Friesland, Hoofdstraat 3, Beetsterzwaag

 

 

 

 

 

Deelnemende kunstenaars