Begeleider CIMT-zomerkamp

Gezocht: studenten (kinder-)fysiotherapie en ergotherapie

Revalidatie Friesland en het UMCG-Centrum voor Revalidatie organiseren samen het CIMT-BiT zomerkamp Noord Nederland  van 22 juli tot en met 27 juli 2024 in Beetsterzwaag (Fr).

Dit is een therapiekamp voor jongeren van 12 tot 18 jaar met een unilaterale cerebrale parese, een plexus laesie of niet aangeboren hersenletsel,  waardoor ze één minder goed functionerende arm/hand hebben.

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde studenten  om de jongeren doelgericht naar een hoger level te begeleiden.

Het therapiekamp is gebaseerd op de combinatie van Constraint Induced Movement Therapy (CIMT) en Bimanual Therapy (BiT). Het kamp duurt 1 week. Voorafgaand zijn er twee voorbereidingsmiddagen op vrijdag 14 juni (online)  en dinsdag 2 juli op locatie in Beeststerzwaag.

Wat vragen we van jou:

Aanwezigheid van maandagochtend 22 juli tot en met zaterdagmiddag 27 juli bij revalidatie Friesland. Het is all inclusive 😊. Aanwezigheid bij de voorbereidingsmiddagen, waarvan de eerste online is en de 2e fysiek, waarbij je tweede middag ook de jongeren gaat ontmoeten. Jouw vaardigheden zijn: initiatiefrijk, oplossingsgericht kunnen denken, flexibel en beetje gevoel voor humor zou ook leuk zijn 😊

Geïnteresseerd?

Check dan voor meer informatie, video’s, een ervaringsverhaal  en onderstaande formulier in om je aan te melden:

  • In verband met aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
    Indien 'nee', in welk opleidingsjaar zit je? Vul dat in in het bovenstaande vakje.
  • Waarom wil je begeleider worden tijden het CIMT- zomerkamp?
  • Max. bestandsgrootte: 29 MB.
    Kies een leuke profielfoto van jezelf