Accommodatieverhuur

Revalidatie Friesland beschikt over meerdere ruimtes die u kunt huren, zoals de sporthal, het zwembad en zalen in Huize Lyndenstein. Neem voor informatie over beschikbaarheid, voorwaarden en kosten contact met ons op.

We doen ons uiterste best om het coronavirus buiten de deur te houden. Dat heeft ook gevolgen voor de (ver)huurmogelijkheden van onze accommodatie. Bekijk hier de actueel geldende afspraken.

Sporthal

Revalidatie Friesland heeft in Beetsterzwaag een sporthal die, als enige in Friesland, voldoet aan de paralympische normen. Zo heeft de hal een speciale veerkrachtige vloer, zachte wanden en tribunes die toegankelijk zijn voor rolstoelen. De hal is ideaal voor mensen met een handicap of beperking, maar ook prima te gebruiken voor uiteenlopende reguliere sportactiviteiten. Het is ook mogelijk de hal te huren voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. Bent u geïnteresseerd in de huur van (een deel van) de hal? Er zijn veel mogelijkheden, die variëren van eenmalig tot het wekelijks huren van de hal.

Zwembad

Het zwembad in Beetsterzwaag is volledig aangepast. Het heeft een beweegbare bodem en een tillift. Het zwembad wordt gebruikt voor therapie van patiënten. Wanneer het zwembad niet in gebruik is voor therapie, is het mogelijk om het te huren.

Huize Lyndenstein

Het Rijksmonument Huize Lyndenstein is in bezit van Revalidatie Friesland. Deze oorspronkelijke villa is tegenwoordig in gebruik als kantoor van Revalidatie Friesland. De villa wordt ook gebruikt voor vergaderingen en presentaties voor grote groepen. Hiervoor zijn verschillende ruimtes beschikbaar:

  • zaal voor 12 personen
  • zaal voor 40 personen
  • vergaderkamer voor 12 personen
  • vergaderzaal voor 20 personen

Daarnaast zijn er in het revalidatiecentrum twee vergaderruimtes met presentatiescherm: een ruimte voor 16 personen en een ruimte voor 19 personen. Alle genoemde ruimtes beschikken over een presentatiescherm.

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar 088 580 15 80.