Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Jongeren

Misschien heb jij revalidatie nodig als je door ziekte, ongeluk of beperking niet de dingen meer kunt doen die normaal zijn om te doen.

Wij kunnen je dan helpen om weer zo zelfstandig mogelijk te worden. Zodat je je eigen weg weer kunt gaan en de dingen kunt doen die jij wilt.

Zelf beslis je, samen met je ouders, wat je belangrijk vindt in de hulp en behandeling. Een team therapeuten adviseert en begeleidt je daarin. Samen kunnen we het beste bereiken!

De behandeling kan poliklinisch of klinisch plaatsvinden. De klinische behandeling is in Beetsterzwaag. Poliklinisch kun je op verschillende andere locaties van Revalidatie Friesland terecht. Er zijn ook behandelingen die in een groep plaatsvinden, bijvoorbeeld het CIMT-BIT therapiekamp.

Als je bij ons in de kliniek komt revalideren in Beetsterzwaag, ga je – als het kan – ook naar school Lyndensteyn. Het schoolgebouw staat naast Revalidatie Friesland in Beetsterzwaag. Dat is handig want dan hoef je niets te missen en kun je straks ook weer meekomen op je eigen school.