Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Kinderen

Misschien heb jij wel revalidatie nodig, omdat je door een ziekte of een ongeluk niet de dingen kunt doen die andere kinderen wel kunnen doen. Daarom helpen we jou nadat je ziek bent geweest of een ongeluk hebt gehad, de dingen weer zelf te kunnen doen.

We helpen je bijvoorbeeld weer zelf je jas aan te trekken, je schoenen vast te maken en weer actief te zijn en leuke dingen te doen. Natuurlijk beslis jijzelf, samen met je ouders, wat je belangrijk vindt. Een groep mensen die veel van revalidatie weet, helpt jullie daarbij. Je kunt bij ons logeren in Beetsterzwaag. Of ons regelmatig overdag bezoeken op een van onze locaties. Er zijn ook behandelingen die in een groep plaatsvinden, bijvoorbeeld de piratengroep.

Als je in de kliniek komt revalideren in Beetsterzwaag, dan ga je – als het kan – ook naar school. Dat is handig want dan hoef je niets te missen en kun je weer meedoen op je eigen school. De school (School Lyndensteyn) staat direct naast ons gebouw in Beetsterzwaag. Als je poliklinisch wordt behandeld, kun je gewoon op je eigen school blijven.