Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Over ons

Kinderen, jongeren en volwassenen die medisch specialistische revalidatie nodig hebben kunnen terecht bij Revalidatie Friesland.

In samenwerking met diverse ziekenhuizen verleent Revalidatie Friesland klinische en poliklinische revalidatie op diverse locaties.

Missie

Een volwassene, jongere of kind beperkt door de complexe gevolgen van een aandoening, ongeval of ziekte helpen we om optimaal te revalideren. Iedere patiënt werkt met ons aan maximale zelfredzaamheid, met als doel: deelname aan de samenleving.

Visie

De vraag van de patiënt is het uitgangspunt van iedere behandeling. In de behandelteams werken revalidatieprofessionals nauw samen aan het verbeteren van zowel het lichamelijk, geestelijk als maatschappelijk functioneren van een patiënt.

Strategisch meerjarenbeleid 2021-2025

Meer weten over het beleid van Revalidatie Friesland voor de komende jaren? Bekijk de infographic of de video hieronder.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting Revalidatie Friesland is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. Fondsenwerving richt zich op het mogelijk maken van investeringen die bijdragen aan missie en visie, maar niet worden vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk hier het Standaardformulier publicatieplicht.