‘Refio Werkt!’

Waarom Refio Werkt!

Refio Werkt! is voortgekomen uit de jarenlange aandacht die we bij Revalidatie Friesland hebben besteed aan arbeidsvraagstukken van revalidanten. Onze expertise op het gebied van medische specialistische revalidatie heeft geleid tot de oprichting van Refio Werkt! Wij willen meer betekenen op het gebied van werk en hebben daarom deze specifieke dienstverlening ontwikkeld.

Gezondheid en re-integratie

Onze missie is het slaan van een brug tussen gezondheid en re-integratie. We begrijpen dat re-integratie naar werk een complex proces kan zijn, waarbij verschillende aspecten in acht moeten worden genomen. Bij Refio Werkt! bieden we een uitgebreid scala aan diensten, waaronder diagnostiek, begeleiding en behandeling, om jou als werknemer te ondersteunen in het re-integratieproces.

Inzicht en verbetering 

Een van onze belangrijkste doelen is het verschaffen van inzicht in de arbeidsmogelijkheden voor jou als werknemer, en het helpen verbeteren van deze mogelijkheden. Door middel van onze expertise en begeleiding kun je  weer op een passende plek aan het werk en/of duurzaam aan het werk blijven. We streven ernaar oplossingen te vinden die zowel werknemers, werkgevers als verwijzers ten goede komen.

Juiste spoor

Refio Werkt! is specifiek gericht op spoor 1 van het re-integratieproces, waarbij de focus ligt op terugkeer in je eigen functie of in een andere functie bij jouw eigen werkgever. We begrijpen dat elke situatie uniek is en daarom passen we een persoonlijke benadering toe bij het vinden van de juiste oplossingen.

Aanpak

Bij Refio Werkt! hanteren we de “Meer dan werk” aanpak. Dit houdt in dat we samen met jou op zoek gaan naar een gezonde werk-privébalans. We reiken daarbij de benodigde tools en handvatten aan om de regie te nemen in jouw re-integratie en duurzame inzetbaarheid. We geloven dat dit essentieel is voor een succesvolle re-integratie naar werk.

Ontdekken hoe Refio Werkt! voor jou?

Wil je meer weten over onze re-integratiediensten en hoe we kunnen bijdragen aan jouw re-integratieproces? Neem dan contact met ons op: 088 580 1760 of mail ons.

Refio Werkt! staat klaar om je te helpen bij het vinden van passende oplossingen en het realiseren van een succesvolle terugkeer naar werk.