Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Sport- en beweegadvies

Bewegen na een revalidatiebehandeling is belangrijk om terugval te voorkomen. Bij Bureau Sport kunt u terecht voor een persoonlijk advies over uw wensen en mogelijkheden op het gebied van sport en bewegen. Samen met een medewerker van Bureau Sport bekijkt u hoe u in het dagelijks leven een meer actieve leefstijl kunt realiseren. Ook is er aandacht voor sport en bewegen als vrijetijdsbesteding. Bureau Sport heeft informatie voor u over geschikte mogelijkheden (regulier én aangepast) bij u in de buurt.

Advies op maat

Tijdens een adviesgesprek bespreken we uw wensen, motivatie, sport- en beweegverleden, thuissituatie, vervoersmogelijkheden en hulpmiddelen. Daarnaast wordt u geïnformeerd over activiteiten en/of clinics waarbij u kunt kennismaken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Denk hierbij aan een golf- of duikclinic. Maar ook aan boogschieten, klimmen en jeu de boules. Na het adviesgesprek neemt de medewerker van Bureau Sport nog een aantal keren contact met u op over de voortgang. De medewerker van Bureau Sport begeleidt en ondersteunt u graag bij het ontwikkelen en behouden van een actieve leefstijl.

Sportloketten

Ziekenhuizen werken met een sportloket. Bij dit loket kan – net als bij Bureau Sport van Revalidatie Friesland – iedereen met een lichamelijke beperking sport- en beweegadvies krijgen.

Meer informatie

Wilt u een sport- en beweegadvies of wilt u meer informatie over Bureau Sport? Neem dan contact op met een medewerker van Bureau Sport via 088 580 1388. Of stuur een e-mail naar bureausport@revalidatie-friesland.nl.

Sport- en beweegadvies folder(s)