Steun Revalidatie Friesland

Om kinderen, jongeren en volwassen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte revalidatie te kunnen blijven bieden, zijn regelmatig investeringen nodig die niet vanuit de reguliere exploitatiebegroting te realiseren zijn.

Stichting Revalidatie Friesland is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent o.a. dat u uw gift in mindering kunt brengen op uw belastbaar inkomen. Op de website van de Belastingdienst kunt u meer lezen over deze belastingvoordelen.

Met steun van fondsen, ondernemers en particulieren heeft Revalidatie Friesland in de afgelopen jaren veel mensen met een beperking kunnen helpen. Een looprobot, racerunners voor kinderen, een therapiekamp voor kinderen met een beperking, ontwikkeling van behandelprotocollen en een Revalidatie-app zijn voorbeelden van middelen die zonder steun niet mogelijk geweest zouden zijn.

Meer weten?

Mail naar fondsenwerving@revalidatie-friesland.nl
RSIN/fiscaal nummer ANBI:  Stichting Revalidatie Friesland 0019.50.125
IBAN: NL32 RABO 0309 0158 71 (u kunt de titel van het project vermelden bij uw gift)

Direct doneren

U kunt gemakkelijk en veilig online doneren via iDeal. Als klikt op de button ‘Nu doneren’, wordt het betaalproces via uw bank opgestart.

Nu doneren