Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Vrienden van

Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland maken belangrijke extra zaken mogelijk voor patiënten van Revalidatie Friesland. Dit varieert van vrijwilligerswerk, kerstviering, specifieke activiteiten en kunst.

Word ook Vriend van Revalidatie Friesland!

De Vrienden maken het mogelijk om wat extra’s te doen. Extraatjes die het verblijf binnen Revalidatie Friesland voor de patiënten en hun familie aangenamer maken.

Via onderstaande button komt u terecht op de website van de Vrienden van Revalidatie Friesland, waar u verdere informatie kan vinden, zich in kunt schrijven voor de nieuwsbrieven en waar u Vriend kan worden van Revalidatie Friesland.

 

Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland
Postbus 2
9244 ZN Beetsterzwaag
vriendenvan@revalidatie-friesland.nl
IBAN: NL63 RABO 0303 1285 77

ANBI-status Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland

Stichting Vrienden van Revalidatie Friesland staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Een ANBI is een kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke of andere instelling die het algemeen belang dient. Organisaties voor goede doelen die zijn erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) hoeven geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen. Ook voor donateurs zijn er voordelen. Zo mag u bijvoorbeeld bepaalde giften aftrekken van uw belastbaar inkomen voor de inkomstenbelasting.

Voor behoud van onze ANBI-status zijn we verplicht om een aantal gegevens zoals contactgegevens, bestuur, doelstellingen, beleid en financiën op onze website te publiceren. U vindt deze gegevens op deze pagina.

Vrienden van folder(s)