Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Revalidatie Friesland Tocht

Bewegen voor het goede doel!
Wandel of fiets jij ook mee op zaterdag 20 april?

INSCHRIJVEN KAN ZATERDAG 20 APRIL OP IEDERE STARTLOCATIE!
ONLINE INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Zorg dat je gesponsord wordt en maak kans op een weekend weg!

Tandje erbij! … Of even touren?

Kies voor een fietsroute van 30, 100, of 140 km. Onze tocht is dé voorbereiding op de Elfstedenfietstocht, doe er je voordeel mee!

Lees meer »

De pas er stevig in! … Of mindful slenteren?

Voor elk een passende tocht. We bieden routes van 10, 15 en 25 km.

Lees meer »

Hoofdsponsors

Gouden sponsors

Zilveren sponsors

Brons

Direct inschrijven

Bij online inschrijving betaal je slechts € 8,- inschrijfgeld. Alle opbrengst gaat naar sport- en beweeginitiatieven voor mensen met een beperking. Extra donaties of sponsoring is super welkom. Jouw extra bijdragen kun je aangeven op het inschrijfformulier.

Ik schrijf me in!

Iedereen moet kunnen sporten. Steun jij de Revalidatie Friesland Tocht met een extra donatie of sponsoring?

Door mee te fietsen of te wandelen steun je het project ‘sporten en bewegen voor mensen met een beperking’. Naast je inschrijfgeld kun je ook een extra donatie of sponsorgeld inbrengen. Zo zorgen we samen dat iedereen kansen krijgt om te bewegen.

Meer informatie over het goede doel

Help mensen met een beperking

Je inschrijfgeld en eventuele sponsorgeld komt volledig ten goede aan het project ‘sporten en bewegen mogelijk maken voor mensen met een beperking’.

Laat je sponsoren en maak kans op een verblijf bij Landal GreenParks!

Gebruik het sponsorformulier deelnemers en vraag je vrienden, familie en kennissen om je te sponsoren. Je maakt door het inbrengen van sponsorgeld kans op een verblijf op een park van Landal GreenParks!

Niet meedoen, maar wel het goede doel steunen? Je kunt gemakkelijk online doneren met deze pagina.

Comité van aanbeveling - Revalidatie Friesland Tocht 2019

Beau van Erven Dorens: “Een mooi initiatief om mensen met een beperking te helpen! Ik ondersteun het van harte.”

Beau van Erven Dorens is presentator en programmamaker bij RTL. Voor het programma ‘Beau – Five days inside’ logeerde hij in november bij onze instelling. De aflevering met de patiënten van Revalidatie Friesland in de hoofdrol wordt op 30 april 2019 uitgezonden.

Mr. Hans Anker: “Mooie omgeving, prachtig evenement met een bijzonder goed doel. Kunnen bewegen is belangrijk, kunnen sporten een groot goed.”

Mr. Hans Anker is strafrechtadvocaat in Leeuwarden, hij revalideerde in 2014 bij Revalidatie Friesland. Lees zijn ervaringsverhaal

Herre Zonderland: “Bewegen is zo belangrijk, iedereen moet dat kunnen doen, op wat voor manier dan ook. Het geeft een fris hoofd en meer energie.”

Herre Zonderland is ex-topsporter, hij beëindigde zijn turncarrière in 2009 en startte zijn bedrijf Total Sport Experience in 2013. Herre geeft trainingen en presentaties aan bedrijven en legt hierbij de link tussen topsport en business.

Alyda Norbruis: “Kom in beweging, het leven is veel te mooi om stil te zitten.”

Door een hersenbloeding na haar geboorte is Alyda linkszijdig spastisch en deels verlamd. Deze aandoening, cerebrale parese genoemd, beperkt haar bij datgene wat ze het liefste doet: sporten. Maar na haar schooltijd op School Lyndensteyn en het Cios in Heerenveen is zij fulltime topsporter geworden. Alyda is meervoudig wereld-, nationaal en Paralympisch wielrenkampioen. Dit alles dankzij haar instelling: Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen!  Alyda traint nu voor haar deelname aan de Paralympische Spelen in Tokio 2020! Kijk voor meer informatie over Alyda Norbruis op haar website.