Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Werken & leren bij

Trots. Dat is wat Revalidatie Friesland is op haar deskundige en betrokken medewerkers. Zij vervullen dagelijks op persoonlijke wijze de wensen en behoeften van patiënten en klanten.

Revalidatie Friesland is een enthousiaste organisatie waar professionals alle gelegenheid krijgen zich te verdiepen in hun vak. Hier vinden voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaats en komen innoverende projecten van de grond. Kennis delen én ontwikkelen wordt zo mogelijk voor iedereen. Daarom zijn er bij onze organisatie veel mogelijkheden voor ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid.

Ook op het gebied van digitalisering zijn er ontwikkelingen. U kunt hierbij denken aan een elektronisch patiëntendossier, de inzet van e-learning ten behoeve van scholing of e-health als behandelmogelijkheid in de revalidatie.  Daarnaast zijn medewerkers zich bewust van het werken aan een veilige werk- en behandelomgeving. Dit alles vraagt van een flexibele en veerkrachtige inzetbaarheid.

Kortom: werken bij Revalidatie Friesland is uitdagend en afwisselend. En dat alles in een prettig, open en informeel werkklimaat. Niet voor niets scoorde tijdens de laatste meting de tevredenheid van medewerkers een prachtige 8,0.

Bij onze organisatie zijn de arbeidsvoorwaarden van de CAO-Ziekenhuizen van toepassing. Daarnaast is er een aantal extra aantrekkelijke regelingen, waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA).

Bij Revalidatie Friesland werken ruim 400 medewerkers -fulltimers, parttimers en stagiaires-. Hieronder vallen ook de ongeveer 25 medisch specialisten. Circa 70 personen leveren een bijdrage als vrijwilliger.

Omdat we werken met kwetsbare personen, vragen we van alle medewerkers, vrijwilligers en stagiaires die bij ons in dienst treden, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan komen voor rekening van de organisatie. In de sollicitatieprocedure, na de eerste gespreksronde, kunnen referenties worden opgevraagd.

Interesse in een baan bij Revalidatie Friesland? Kijk bij vacatures of gebruik het formulier voor een open sollicitatie.