Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Vrijwilligers

Bij Revalidatie Friesland werken we met vrijwilligers om extra aandacht en activiteiten mogelijk te maken die het welzijn van patiënten bevorderen. Zo kunnen we de kwaliteit van zorg aanvullend verbeteren en activiteiten bieden waar geen financiële middelen voor zijn.

Vrijwilligerswerk geeft voldoening

Als vrijwilliger bent u van toegevoegde waarden voor patiënten. Want u kiest ervoor om uw vrije tijd in te zetten voor hun welzijn. Door vrijwilligerswerk ontwikkelt u uw vaardigheden en doet u ervaring op. Het verruimt eveneens uw blik op de samenleving en bovenal geeft het veel plezier en voldoening.

Veel mogelijkheden

We hebben veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. De vragen van patiënten zijn daarbij ons uitgangspunt. Door de diversiteit aan vragen kunnen we verschillende vormen van vrijwilligerswerk aanbieden. U kunt een vorm van vrijwilligerswerk kiezen die het beste past bij uw interesses, mogelijkheden en vaardigheden.

Het vrijwilligerswerk dat bij je past

Wat past bij u? Bent u tijdelijk beschikbaar voor een project of wilt u voor onbepaalde tijd een activiteit oppakken? Wilt u investeren in het opbouwen van één relatie of bent u meer een groepsmens? Wilt u vooral uw handen uit de mouwen steken of wilt u uw kennis beschikbaar stellen? U kunt bij ons op alle mogelijke manieren aan de slag.

Momenteel zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor transport. U kunt hier meer lezen over deze vacature.

Bij Revalidatie Friesland zijn ongeveer zeventig vrijwilligers actief. Van nieuwe vrijwilligers vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) omdat wordt gewerkt met kwetsbare personen. De kosten hiervan komen voor rekening van onze organisatie.

Voor meer informatie: download onze folder Vrijwilligerswerk bij Revalidatie Friesland of vraag informatie via het contactformulier.