Publieksacademie in Meppel over Oncologische revalidatie

Dinsdag 14 april 2015 van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de afdeling Revalidatie van Diaconessenhuis Meppel in samenwerking met Revalidatie Friesland de Academie Oncologische Revalidatie in de Ontmoetingsruimte van het Diaconessenhuis in Meppel.

Tijdens deze academie vertellen een patiënt, revalidatiearts, en behandelend team over het 12 weken durende programma oncologische revalidatie. Aansluitend is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Toegang is gratis

Deelname is kosteloos en toegankelijk voor iedereen die vanuit zijn of haar professie te maken heeft met oncologische zorg voor patiënten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Academie Oncologische Revalidatie door een e-mail te sturen naarbijeenkomst@noorderboog.nl met daarin uw naam en het aantal personen.

We hopen u te mogen ontmoeten dinsdag 14 april.