Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Bezoekers

Wilt u een patiënt bezoeken die verblijft in Beetsterzwaag? Dan kan dat op onderstaande bezoektijden of in overleg met de verpleging. Op alle andere locaties is bezoek niet mogelijk, omdat behandelingen daar altijd poliklinisch plaats vinden en patiënten niet verblijven bij Revalidatie Friesland. In overleg met de patiënt kunt u eventueel wel mee naar een consult of behandeling.

Bezoektijden voor bezoek patiënten in Beetsterzwaag

We doen ons uiterste best om het coronavirus buiten de deur te houden. Dat heeft ook gevolgen voor de bezoekregeling. Bekijk hier de actueel geldende afspraken.

Afdeling volwassenen
Maandag t/m vrijdag 15.30 – 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 -21.00 uur

Afdeling kinderen & jongeren
De hele dag, de hele week. U kunt met de verpleging overleggen over de meest geschikte bezoektijd. Therapie-, school- en eet- en rusttijden dienen te worden gerespecteerd en bij bepaalde behandelingen gelden aangepaste bezoektijden.

Bezoekadres: zie locatie Beetsterzwaag.

Een kijkje nemen in het revalidatiecentrum

Bent u benieuwd waar uw familielid, partner, vriend/vriendin, of bekende revalideert? U kunt nu zelf óók een kijkje nemen in ons revalidatiecentrum en via uw telefoon, tablet of computer door het gebouw lopen.

Door te klikken op onderstaande foto kunt u een kijkje nemen!

Alle ingestelde maatregelen om het coronavirus  in te dammen, hebben ook gevolgen voor het mee-eten van bezoekers in ons restaurant. Mee-eten is op dit moment niet mogelijk. Samen eten verbindt en samen eten is gezellig. We vinden het daarom ook heel vervelend om de mogelijkheden om samen te eten in te perken.