Sponsortocht 18 april: fiets of wandel mee voor het goede doel!

Op zaterdag 18 april 2015 organiseren we de Revalidatie Friesland Sponsortocht. Een tocht waarbij u niet alleen voor uzelf fietst of wandelt, maar ook voor een ander!

De opbrengst van het evenement komt namelijk geheel ten goede aan sporten en bewegen voor mensen met een beperking. Met de opbrengst van de sponsortocht worden specifieke clinics voor mensen met een lichamelijke beperking georganiseerd.

Fiets- en wandeltochten

Deelnemers kunnen kiezen uit drie fietstochten door Friesland of uit vier wandeltochten in de prachtige omgeving van Beetsterzwaag. Alle routes zijn volledig uitgepijld en onderweg is op verschillende plaatsen gelegenheid om uit te rusten of te eten en drinken.

De fietstochten

Er is keuze uit twee fietstochten: de Revalidatie Friesland Tocht (een toerfietstocht), een speciale 100 kilometer jubileumtocht en de locatieronde. De Revalidatie Friesland Tocht is een route van 140 kilometer en door de NTFU gekwalificeerd met twee sterren. De tocht start en eindigt op één van de Friese locaties van Revalidatie Friesland (Beetsterzwaag, Leeuwarden, Dokkum, Sneek of Heerenveen). De speciale jubileumtocht doet de locatie Dokkum niet aan. De locatieronde is een fietstocht van 30 kilometer rondom de locatie Beetsterzwaag. Deze tocht is o.a. geschikt voor handbikes, ligfietsen, rolstoelen en driewielers.

De wandeltochten

Rond Beetsterzwaag zijn vier wandeltochten uitgezet van 10, 15, 25 en 35 kilometer. De tocht van 10 kilometer is volledig rolstoel- en wandelwagen geschikt.

Doe mee aan de jubileumactie

Zorg voor € 100,- aan sponsorgeld en maak kans op een mooie prijs! Zorg dan dat uw vrienden, familie en vrienden zover krijgt u te sponsoren. Als u zorgt voor €100 aan sponsorgeld dan doet u mee aan een verloting, waar mooie prijzen mee zijn te winnen! Wat dacht u van een fiets gesponsord door BATAVUS of een weekend of midweek weg aangeboden door Landal GreenParks?

Deelname

Deelname aan de fiets- en wandeltochten kan voor €10,00. Dit bedrag komt volledig ten goede aan sport voor mensen met een beperking. Kinderen tot 12 jaar kunnen voor €5,00 deelnemen (inclusief medaille). Er is geen voorinschrijving: inschrijving en betaling vinden plaats aan de start. Starten kan tussen 8:30 en 11:00 uur.