Sponsortocht brengt 11.357,50 euro op!

De jaarlijkse Revalidatie Friesland Sponsortocht op 18 april jl heeft 11.357,50 euro opgeleverd. Dankzij de opbrengst kunnen specifieke sportclinics, voor mensen met een beperking of een chronische aandoening, gratis worden aangeboden.

Deze sportclinics worden begeleid door professionals en waar nodig ondersteund met hulpmiddelen. Mensen met een beperking of een chronische aandoening kunnen daardoor proeven aan een sport waarvan ze gedacht hadden dit niet (meer) te kunnen doen.

Een groot aantal bedrijven was bereid om deze sponsortocht te steunen. Vanwege het 100 jarig bestaan van Revalidatie Friesland konden deelnemers die 100 euro sponsorgeld meebrachten kans maken op mooie prijzen. Een door BATAVUS beschikbaar gestelde fiets werd gewonnen door de heer Vonk uit Beetsterzwaag. Mevrouw Van Erkel uit Wijnjewoude kan gratis een weekendje weg naar een Landal GreenPark. Volgend jaar vindt de sponsortocht op 23 april plaats.