Geweldige open dag “Beleef de revalidatie!” op locatie Emmeloord op dinsdag 17 november a.s.

Op dinsdag 17 september a.s. vindt in het kader van het 100-jarig jubileum op locatie Emmeloord een open dag plaats met de titel “Beleef de revalidatie”. Er is een vrije inloop tussen 15.00 en 20.00 uur. De open dag wordt gehouden op de locatie aan de Houttuinen 5 in Emmeloord. Het enthousiaste jonge team wil graag alle belangstellenden van harte welkom heten!

De aanwezigen wacht een interessant programma met veel stands en verschillende presentaties. Ook zijn er informatieve video’s te bekijken. Iedereen kan bijvoorbeeld door middel van een parcours ervaren hoe het is om een beperking hebben en wat er nog mogelijk is ondanks  een aandoening of beperking.

Hoe voelt het om een beroerte te hebben doorgemaakt? Bewegen met een beperking, hoe doe je dat? Hoe kun je leren omgaan met chronische pijn? En revalideren op afstand, hoe werkt dat? Al deze onderwerpen komen aan de orde en nog veel meer.

Er is voor elk wat wils en ook kinderen zijn van harte welkom! De catering wordt verzorgd door Praktijkonderwijs Groenhorstcollege Emmeloord. De open dag wordt mede mogelijk gemaakt door de firma’s C.J. Rameau, orthopedische schoentechniek en OIM orthopedie.

Voor meer informatie over de open dag kunnen belangstellenden natuurlijk kijken op onze website of kijk op onze Facebookpagina.

Team Emmeloord