Publieksacademie Oncologische Revalidatie in Meppel

Woensdag 18 november van 19.30 tot 21.00 uur organiseert Isala Diaconessenhuis Meppel een publieksacademie over Oncologische Revalidatie. Tijdens deze publieksacademie in het Diaconessenhuis vertellen een revalidatiearts (Revalidatie Friesland), regieverpleegkundige oncologie, medisch maatschappelijk werker, fysiotherapeut en diëtist over oncologische revalidatie.

Kanker is een ingrijpende ziekte, die de balans in het leven kan verstoren. De behandelingen kunnen langdurig en intensief zijn en de beperkingen die patiënten ervaren, kunnen het dagelijks functioneren sterk beïnvloeden. Ook na de behandeling kunnen lichamelijke en psychische klachten een goed herstel van het dagelijks functioneren in de weg staan. Klachten zijn bijvoorbeeld vermoeidheid, pijnlijke spieren, angst om te bewegen, verminderde conditie, innerlijke onrust en problemen bij het hervatten van studie of werk. Oncologische revalidatie ondersteunt en begeleidt bij deze problemen en helpt om de draad weer op te pakken.

Plaatsbewijzen Isala Meppel

Voor de publieksacademie heeft u een gratis plaatsbewijs nodig. U kunt zich aanmelden voor de publieksacademie via de website van Isala Diaconessenhuis.

Voor wie
De lezingen is geschikt voor iedereen.

Datum en tijd
Woensdag 18 november 2015
19.30 tot circa 21.00 uur

Locatie
De publieksacademie vindt plaats in de Ontmoetingsruimte van Isala Diaconessenhuis in Meppel.

Contactpersoon
Voor vragen kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van Isala Diaconessenhuis, telefoonnummer (0522) 23 42 57 of per e-mail via communicatie@isala-diac.nl.