Eerste bedrijvensponsors Revalidatie Friesland Sponsortocht!

De Revalidatie Friesland Sponsortocht wordt in 2016 voor de 17e keer georganiseerd: op zaterdag 23 april 2016. Deze week hebben de eerste bedrijven hun sponsordeelname toegezegd.
Bedankt Landal GreenParks en Impact Imformation Management!

Landal GreenParks - FClogo-impact
De tocht heeft als goed doel:

Sporten & bewegen mogelijk maken voor mensen met een beperking
Lees meer meer over het goede doel>>

Doet u ook mee?

Fietsen voor het goede doel:
-140 km fietstocht door geheel Friesland
-100 km fietstocht door geheel Friesland
-30 km fietstocht in de omgeving van Beetsterzwaag

Wandelen voor het goede doel:
-10, 15, 25 of 35 km in de omgeving van Beetsterzwaag

Hardlopen voor het goede doel:
-Nieuw in 2016: 3 of 6 km hardlopen door de Beetsterzwaagse bossen!

Kans maken op prijzen!
Werf sponsoren en maak kans op mooie prijzen. Laat u sponsoren door vrienden, familie of kennissen. Download nu direct het sponsoractieblad om sponsors mee te werven en zo kans te maken op een prijs. Is uw sponsorbijdrage hoger dat het inschrijfgeld* dan mag u gratis meedoen!

Wat dacht u van een weekend of midweek weg beschikbaar gesteld door Landal GreenParks? We zijn bezig met het vergaren van meer mooie prijzen, hou deze site en onze facebookpagina dus in de gaten.

Doe mee!

U kunt zich op de dag zelf inschrijven en dan meteen starten (opgave vooraf is niet nodig). *Deelname aan de wandel- en fietstocht is 10 euro. Kinderen tot 12 jaar doen gratis mee!
Het hardloopevenement bedraagt 2 euro (kinderen tot 12 jaar gratis).

Kunt of wilt u niet mee lopen of fietsen, maar wel meedingen naar een prijs? Dat kan! Maak dan uw sponsorbedrag over op IBAN: NL32 RABO 0309015871 ,- onder vermelding van ‘sponsortocht 2016 + uw naam’, en stuur het volledig ingevulde sponsoractieblad op naar: Revalidatie Friesland, o.v.v. Sponsortocht 2016 naar Postbus 2, 9244 ZN Beetsterzwaag. U kunt het sponsorgeld natuurlijk ook op de dag zelf overhandigen bij uw inschrijving.