Revalidatiearts spreekt op symposium ‘Without music, life would be a mistake’

Op 24 juni 2016 wordt in Leeuwarden het CityProms Symposium georganiseerd. Het hedendaagse festival is niet langer alleen een platform voor alleen concerten; het fungeert ook als een ‘executive producer’ voor participatieve muziekprojecten op het gebied van educatie, welzijn en community.

CityProms brengt deze elementen samen in haar Embrace programma om ervaringen te delen en uit te wisselen met anderen in het CityProms Symposium op 24 juni 2016, dat dit jaar samen met Stenden Hogeschool wordt georganiseerd.

Tijdens dit symposium staat de verbindende rol van muziek maken in het werken met mensen met en zonder beperkingen centraal. Wat kan de rol van de (amateur) musicus zijn? Hoe creëren we het zelfvertrouwen (empowerment) in deze en hoe kan een festival een broedplaats zijn van innovatie?

Het symposium verwelkomt graag musici, zorgmedewerkers, beleidsmakers, academici en iedereen die geïnteresseerd is in de rol van muziekmaken in onze samenleving. Revalidatiearts Kees Hein Woldendorp van Revalidatie Friesland zal op 24 juni een speech geven over de bijzondere rol van muziek in de gezondheidszorg. Deelname aan dit symposium is gratis.

Aanmelden

U kunt zich t/m 23 juni aanmelden via deze website van Stenden.