Revalidatie Friesland uitgeroepen tot ‘Beste werkgever van provincie Friesland’

Op dinsdag 4 oktober is Revalidatie Friesland uitgeroepen tot Beste Werkgever van provincie Friesland. Dit maakten Effectory en Intermediair bekend tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.

Revalidatie Friesland behaalde een Beste Werkgevers Score van 7,7. Ziekenhuis Nij Smellinghe bezet de tweede plaats met een 7,4. Ziekenhuis Tjongerschans kwam tot een 7,3 en completeert hiermee de top 3 van Friesland. Tijdens de verkiezing zijn ook de Beste Werkgevers in de categorieën ‘profit’ en ‘non-profit’ bekend gemaakt. IKEA, ZLM Verzekeringen, Stichting Sint Jozefoord en Frankelandgroep zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgevers van Nederland.

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek namen 313 organisaties deel en in totaal beoordeelden 224.567 medewerkers hun werkgever. Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. Meer informatie over de winnaars en de geheimen van goed werkgeverschap is te vinden in het Beste Werkgevers Magazine 2016.

bw-logo_2016_horizontaal