Revalidatie Friesland genomineerd voor de titel: ‘Best Presterende Werkgever 2016’

De organisatie Nationale Business Succes Award heeft Revalidatie Friesland onlangs genomineerd voor de titel: ‘Best Presterende Werkgever 2016’. Genomineerden worden allemaal gepresenteerd in het SBS-programma Arbeidsmarkt TV. Vandaag werden in Rotterdam opnames gemaakt voor dit programma en werd bestuurder Gerrie Eikelboom geïnterviewd door oud-boxer Arnold Vanderlyde.

In een heuse boxring heeft Eikelboom de nominatie van Revalidatie Friesland voor Beste Werkgever verdedigd: een leuk gesprek waarin o.a. ‘Laat zien wat je kunt’ het motto van Revalidatie Friesland ruimschoots aan de orde kwam.

Aan het einde van het jaar, als alle genomineerden via het TV-programma aan het publiek zijn gepresenteerd, wordt bepaald wie de eindwinnaar wordt die met een de hoofdprijs naar huis gaat. Ook het publiek kan meestemmen na de uitzending. De vijf bedrijven met de meeste stemmen gaan door naar de finale op 2 februari 2017.
Kijken dus: zaterdag 29 oktober 16.00 uur op SBS6!

arbeidsmarkt-tv-gerrie-eikelboom-in-gesprek-met-arnold-van-der-leijden

Over Arbeidsmarkt TV

Arbeidsmarkt TV is het tv-programma dat werkgevers en werknemers met elkaar verbindt. Presentator Arnold Vanderlyde zal de beste werkgevers van Nederland een aantal figuurlijke klappen uitdelen, waarna zij zich mogen verdedigen. Wat doen zij voor hun werknemers en wat doen zij beter dan hun concullega’s?