Revalidatie Friesland in Arbeidsmarkt TV

Revalidatie Friesland is zaterdag 29 oktober om 16.00 uur en zondag 30 oktober om 11.40 uur te zien geweest in het SBS6-programma Arbeidsmarkt TV. Revalidatie Friesland is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot ‘Best Presterende Werkgever 2016’ in de categorie Revalidatiecentra en daarmee genomineerd voor ‘Best Presterende Werkgever 2016’. In Arbeidsmarkt TV vertelt bestuurder Gerrie Eikelboom wat Revalidatie Friesland tot best presterende werkgever maakt.

Uitzending terugkijken?

Op deze pagina kunt u de uitzending bekijken: http://www.sbs6.nl/programmas/arbeidsmarkt-tv/videos/RE9D80LZd4d/arbeidsmarkt-tv-aflevering-7

Toonaangevend en uitstekende reputatie

Revalidatie Friesland heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Revalidatie Friesland weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het hoog scoort op klanttevredenheid. Gedrevenheid, durf en visie, plus een sterke focus op de patiënt maken van deze organisatie een topper.’

Laat zien wat je kunt

Als werkgever onderscheidt Revalidatie Friesland zich volgens de nominatiecommissie vooral door het gerichte aannamebeleid en de verantwoordelijkheid die het zijn medewerkers geeft. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als ‘Laat zien wat je kunt’. Resultaatgericht werken is waar het hier om draait. Medewerkers worden gemotiveerd om hun talenten in te zetten voor optimale zorg aan patiënten. Van de medewerkers wordt ondernemerschap gevraagd: ‘doe alsof het je eigen bedrijf is’. Gevolg is een hoge mate van bedrijfsefficiency die gepaard gaat met een hoog welzijnsgevoel. Revalidatie Friesland is trots op haar medewerkers, maar de medewerkers zijn ook trots om voor deze werkgever te werken.

Meer dan 100 jaar revalidatie

Wat in 1915 startte in Beetsterzwaag als een huis voor zieke kinderen, is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot een organisatie met elf locaties voor medisch-specialistische revalidatie. De gevolgen van ziekte, ongeval of aandoening zijn vaak complex en soms blijvend. Binnen Revalidatie Friesland werken ruim 450 medewerkers die met meerdere disciplines intensief samenwerken met de patiënt. Ondanks aandoening of beperking worden patiënten dagelijks via revalidatiebehandeling gemotiveerd om te laten zien wat ze (nog) kunnen.