Stem op Revalidatie Friesland

Revalidatie Friesland is genomineerd voor de ‘Best Presterende Werkgever Award 2016’ en maakt daarmee kans op de felbegeerde Best Presterende Werkgever Award 2016 en een geldbedrag van € 10.000. Vanaf zondag 8 januari 2017 om 14.00 uur kan heel Nederland zijn stem uitbrengen op de genomineerden en beslissen wie er naar de finale gaat.

Op naar de finale

De vijf bedrijven met het grootst aantal stemmen gaan door naar de top 10 finalisten en komen op tv. Daarnaast selecteert de nominatiecommissie van het NBSA-instituut nog vijf finalisten op basis van meerdere meetfactoren. In totaal zijn er dus tien finalisten. Een externe vakjury beoordeelt de tien finalisten op succescriteria en bepaalt tijdens de feestelijke finale op 2 februari wie de winnaar wordt van de felbegeerde Best Presterende Werkgever Award 2016 en met € 10.000,- naar huis gaat!

Stem op Revalidatie Friesland

Help Revalidatie Friesland en sms BPWA 2895 naar 4422. Sms’en is gratis. De stemperiode loopt van zondag 8 januari 2017 om 14.00 uur tot zondag 15 januari 2017 14.00 uur. Alleen stemmen binnen deze periode tellen mee. Daarnaast tellen alleen unieke stemmen. Meerdere keren stemmen met hetzelfde telefoonnummer heeft geen zin. We hebben dus zoveel mogelijk verschillende stemmen nodig.

Initiatiefnemer

De ‘Best Presterende Werkgever Award’ is een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut (NBSA-Instituut). Het NBSA-Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan ‘De Succesfactor’. Kijk voor meer informatie op www.nbsa-instituut.nl.