Uitslagen hardlopen Revalidatie Friesland Sponsortocht

Op zaterdag 22 april organiseerden we voor de 18e keer de Revalidatie Friesland Sponsortocht. Fietsen, hardlopen en wandelen voor het goede doel: sporten en bewegen mogelijk maken voor mensen met een beperking.

Sponsortocht voor het goede doel

De opbrengst van de sponsortocht wordt gebruikt om mensen met een beperking te helpen met sporten en bewegen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een actieve leefstijl een gunstig effect heeft op de gezondheid en kwaliteit van leven. Juist bij mensen met een lichamelijke beperking en chronisch zieken kan sport en bewegen op termijn gezondheidswinst opleveren.

Fietsen, wandelen en hardlopen

Ook dit jaar was er veel belangstelling voor de sponsortocht. Met fietstochten door Fryslân en wandeltochten door de prachtige bossen van Beetsterzwaag is de Revalidatie Friesland Sponsortocht een ware beleving. Deelnemers reageerden dan ook enthousiast op de verschillende routes.

Tijdsregistratie bij hardlopen

Nieuw was dit jaar de tijdsregistratie bij het hardlopen. Deelnemers van de 2,5, 5 en 7,5 km ontvingen bij aanmelding een polsband met chip. Bekijk hieronder de uitslagen van het hardlopen.

Uitslagen hardlopen