Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Doe mee aan de Revalidatie Friesland Sponsortocht!

Op zaterdag 21 april organiseren we voor de 19e keer de Revalidatie Friesland Sponsortocht. Fietsen, hardlopen en wandelen voor het goede doel: sporten en bewegen mogelijk maken voor mensen met een beperking. Doet u ook mee?

Fietsen, wandelen of hardlopen voor het goede doel

  • Fietsen: 30 km (rolstoelvriendelijk), 100 km en 140 km
  • Hardlopen: 2,5 km, 5 km en 10 km (met tijdsregistratie)
  • Wandelen: 10 km (rolstoelvriendelijk), 15 km, 25 km en 35 km

Inschrijven

Doet u ook mee? Op de dag zelf kunt u zich aanmelden. Online inschrijven is niet meer mogelijk. Wilt u niet alleen meedoen, maar ook kans maken op een weekend wegje naar Landal of een andere leuke prijs? Werf dan sponsoren en download hier het sponsorformulier voor deelnemers. Zo sport u niet alleen zelf, maar helpt u ook mensen met een beperking op weg naar sporten en bewegen!

Meer lezen over de Revalidatie Friesland Sponsortocht? Klik hier.