Doe mee aan de Revalidatie Friesland Sponsortocht!

Op zaterdag 21 april organiseren we voor de 19e keer de Revalidatie Friesland Sponsortocht. Fietsen, hardlopen en wandelen voor het goede doel: sporten en bewegen mogelijk maken voor mensen met een beperking. Doet u ook mee?

Fietsen, wandelen of hardlopen voor het goede doel

  • Fietsen: 30 km (rolstoelvriendelijk), 100 km en 140 km
  • Hardlopen: 2,5 km, 5 km en 10 km (met tijdsregistratie)
  • Wandelen: 10 km (rolstoelvriendelijk), 15 km, 25 km en 35 km

Inschrijven

Doet u ook mee? Op de dag zelf kunt u zich aanmelden. Online inschrijven is niet meer mogelijk. Wilt u niet alleen meedoen, maar ook kans maken op een weekend wegje naar Landal of een andere leuke prijs? Werf dan sponsoren en download hier het sponsorformulier voor deelnemers. Zo sport u niet alleen zelf, maar helpt u ook mensen met een beperking op weg naar sporten en bewegen!

Meer lezen over de Revalidatie Friesland Sponsortocht? Klik hier.