Ex-bestuurder Revalidatie Friesland ontvangt Koninklijke onderscheiding

Gerrie Eikelboom is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De ex-bestuurder van Revalidatie Friesland is donderdagochtend in Heerenveen benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau! Bij haar afscheid van Revalidatie Friesland, vorig jaar, hebben verschillende collega’s een aanvraag ingediend bij het Koningshuis om haar in aanmerking te laten komen voor een onderscheiding.

“Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht zo’n onderscheiding te ontvangen. Ik heb gewoon mijn best gedaan en m’n werk gedaan. Vorig jaar bij m’n afscheid heb ik ook gezegd dat ik onderscheidingen niet zo nodig vind. Dat betekent niet, dat ik het niet eervol vind. Dat wel. Ik heb het echter niet alleen gedaan, maar samen met veel collega’s. Zij hadden ook een grote rol in de aanvraag heb ik ontdekt. Ik was in de positie om dit werk te doen. De mensen die niet in zo’n positie zitten, ontvangen meestal geen lintje. Bedankt allemaal, we hebben het samen gedaan”: aldus Gerrie Eikelboom.

Het Koningshuis toont hiermee waardering voor Gerrie’s inzet voor de samenleving en onderscheidt haar als Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De waardering zit vooral in: persoonlijke inzet, visie en kwaliteiten. Verder mogen de verdiensten niet alleen belangrijk zijn voor de onderneming, organisatie of instelling waaraan de kandidaat is verbonden. De samenleving moet er ook baat bij hebben.