NAH geportretteerd – kom 8 juli naar Leeuwarden!

De 8ste dag veroorzaakt op zondag 8 juli 2018 een enorme kettingreactie van mensen, machines, bouwwerken en performances in de Culturele Hoofdstad.

Er doen 48 schakels mee aan 8ste dag en eentje daarvan wordt gevormd door mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Tijdens de 8ste dag zie je een reeks krachtige portretten van mensen die een kettingreactie van emoties hebben doorstaan. Je leert ze, door hun verhalen, een beetje kennen. Op zondag 8 juli kun je het bijzondere en aangrijpende verhaal van deze mensen zien en beluisteren! Deze mensen zijn allemaal (ex-) patient bij Revalidatie Friesland en op bijzondere wijze geportretteerd.

NAH Geportretteerd – kom je ook naar het Mata Hariplein?

Beelden en verhalen van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
• 8 juli 2018, 15:10 uur, Leeuwarden, Mata Hariplein

Je ziet een reeks krachtige portretten van mensen die een kettingreactie van emoties hebben doorstaan. Je leert ze, door hun verhalen, een beetje kennen.

Met een bijzondere, bewegende foto-expositie op het Mata Hariplein geeft 8ste dag aandacht aan NAH.: niet aangeboren hersenletsel. Fotografen Erikjan Koopmans en Edwin Kooren vingen de portretten en levensverhalen van 20 mensen met NAH. De expositie toont hoe hersenletsel het leven kan beïnvloeden, ook al dat aan de buitenkant niet te zien is.


‘NAH Geportretteerd’ wordt gemaakt door:
• Revalidatie Friesland;
• Erik-jan Koopmans;
• Edwin Kooren;
• Linze Valk.

Meer informatie over de 8ste dag vind je op: http://8stedag.nl