Theatervoorstelling ‘Breeknacht’: over liefde die (bijna) alles overwint

Romijn Conen en zijn vrouw Nanna Tieman komen hun theatervoorstelling ‘Breeknacht’ spelen in Huize Lyndenstein (9, 10 en 11 oktober) te Beetsterzwaag. En jij kunt erbij zijn: je kunt vanaf heden een kaartje bestellen. Zelfs inclusief een heus theaterdiner als je dat zou willen!

Vechten, vallen en opstaan

Romijn en Nanna hebben samen een succesvol theatergezelschap als in september 2015 het noodlot toeslaat als Romijn na een voorstelling getroffen wordt door een herseninfarct. Van de ene op de andere seconde is het leven van Nanna en Romijn 180 graden gedraaid. Een lange weg van revalidatie volgt. Uit de brokstukken halen zij samen wat nog bruikbaar is en nemen afscheid van dat wat voorgoed kapot is.

Kracht, moed en hoop

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, maakt Nanna nu opnieuw een voorstelling: Breeknacht. Vanuit haar persoonlijke perspectief, dat van partner en mantelzorger. Over het leven voor en het leven na die afschuwelijke zwarte septembernacht. Breeknacht is een indringend waargebeurd verhaal over zware tegenslag, kracht, moed en hoop maar vooral en uiteindelijk een verhaal over hun liefde die (bijna) alles overwint. 

Foto: alexschroder.nl

Kaarten bestellen voor de voorstelling kan via https://www.revalidatie-friesland.nl/breeknacht/

Wil je meer weten over dit bijzondere stuk? Kijk dan op http://www.nannatieman.nl/