Meedoen kun je leren

Voel je je beperkt door je amputatie, hersenletsel of andere fysieke beperking? Of door de beperking van je partner? Ben je ontevreden, maar weet je niet waarover? Wil je meer uit je leven halen? Meld je dan aan voor het trainingsprogramma ‘Meedoen!’ van Rehab Academy.

Aan de slag

‘Meedoen’ is een intensief trainingsprogramma van vijf maanden waarin je aan de slag gaat met je eigen doelen. Individueel en in groepsverband. Je leert hoe je de dingen blijft doen die jij belangrijk vindt. En ontdekt waar je grenzen liggen. Het programma biedt je de tijd, ruimte en expertise om voor jezelf scherp te krijgen hoe je verder wilt en wie of wat daarvoor nodig is.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor jongeren, volwassenen en gezinnen die te maken hebben met een fysieke beperking. En wonen in de gemeenten Opsterland, Ooststellingwerf of Weststellingwerf.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie over Rehab Academy en het trainingsprogramma op www.rehabacademy.nl. Aanmelden voor het trainingsprogramma? Stuur een mail naar t.van.der.schaaf@revalidatie-friesland.nl.

Het programma ‘Meedoen’ wordt geheel kosteloos aangeboden door Revalidatie Friesland, de gemeenten Opsterland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf en Rehab Academy.