31 oktober: netwerkbijeenkomst kinderrevalidatie

Constraint Induced Movement Therapy (CIMT) wordt al gebruikt voor kinderen en volwassenen met een verminderde arm- en/of handfunctie. Bij deze therapie wordt de goede hand tijdelijk ‘uitgeschakeld’ en wordt er geoefend met de minder goede hand. Deze behandeling kan ook helpend zijn bij peuters en baby’s onder de twee jaar. Daarom organiseert Revalidatie Friesland een netwerkbijeenkomst gericht op dit thema. De netwerkbijeenkomst is bij uitstek geschikt voor eerste- en tweedelijns zorgprofessionals die betrokken zijn bij de behandeling en begeleiding van kinderen in Noord Nederland.

Datum, tijd & locatie

Datum: donderdag 31 oktober
Tijd: 17.00 – 20.00 uur
Locatie: Revalidatie Friesland, Henri Dunantweg 2 in Leeuwarden

Klik op de datum voor meer informatie en aanmelden.