Locatie Meppel is verhuisd

Vanaf 14 maart 2022 vinden alle afspraken en behandelingen van Revalidatie Friesland in Meppel plaats in het gebouw van Reestdal Revalidatie. De nieuwe locatie bevindt zich naast het nieuwe Isala Ziekenhuis. Het nieuwe adres is Reggersweg 2a, 7943 KC in Meppel.

Onze nieuwe locatie bevindt zich op de begane grond van Reestdal Revalidatie. Patiënten komen binnen via de ingang ‘Reestdal Revalidatie’ (links van de hoofdingang van het ziekenhuis). Binnen volgt u de borden van Revalidatie Friesland. U hoeft zich dan niet aan te melden bij de aanmeldzuil van Isala, maar kunt zich melden bij de balie van Revalidatie Friesland.

Parkeren
De voorbereidingen voor de verhuizing zijn in volle gang. Hieronder vindt u een plattegrond van de nieuwe locatie inclusief parkeermogelijkheden.