Revalidatie Friesland te zien in online YouTube serie

Voor de online YouTube serie ZorgisZó van Pensioenfonds Zorg en Welzijn liep onze bestuurder Peter Visch een dag mee met logopedist Mirjam en muziektherapeut Ariska. Houdt hij zich staande tijdens deze muzikale sessies, met zijn pianolessen die nog op de plank liggen? Je ziet het in de video hieronder

In deze video staat onze muziektherapie bij jongeren centraal. Muziektherapie is een succesvolle behandeling bij onder andere spraak-en bewegingsproblemen, maar ook bij het trainen van spieren. Verder geeft het patiënten de ruimte om alles even te kunnen loslaten. Dat is nodig want zij hebben, vaak al op jonge leeftijd, veel meegemaakt.

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) maakt documentaires over het werk in zorg en welzijn. Echte verhalen, verteld door collega’s uit het werkveld. Zij laten zien dat medewerkers in zorg en welzijn zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor anderen. In seizoen 5 van ZorgisZó loopt een directielid mee op de werkvloer van een zorg- en welzijnsinstelling. In deze serie halen ze alle lagen ertussenuit en ervaren directeuren zelf hoe het nou eigenlijk is om direct met cliënten te werken.

Voor meer informatie over het Pensioenfonds Zorg en Welzijn, kijk op www.pfzw.nl