Koninklijk bezoek in Beetsterzwaag

Donderdag  8 juni hadden we een speciale gast op onze locatie in Beetsterzwaag! De Friese commissaris van de Koning, Arno Brok, bracht een bezoek aan onze kliniek.

De commissaris kreeg een rondleiding door onze kliniek, waarbij hij verschillende collega’s en revalidanten sprak. Hij kreeg een inkijkje in de wereld van serious gaming in ons Oefenlandschap en werd door collega Line Atsma bijgepraat over de Fryske ScreeLing. Een Friese taaltest voor afasiepatiënten ontwikkeld door Revalidatie Friesland in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen.

“Tige nijsgjirrich” beoordeelde de heer Brok zijn bezoek aan onze kliniek. Hij was onder de indruk van ons mooie werk en de onze visie op de toekomst van de revalidatiezorg.

Bedankt voor uw bezoek, commissaris!