Symposium ‘Van Gaap naar Slaap’ 17 april

Slaap is van invloed op je hele zijn. In je slaap verwerk je de emoties en informatie van de dag. Het vult je energie aan, verlaagt stress en herstelt je spieren en cellen. Als je goed slaapt ben je overdag scherper en voel je minder stress. Je stofwisseling werkt beter en je hebt minder kans op chronische aandoeningen. Maar wat als slapen niet lukt? Als een (jong) kind door bijvoorbeeld een neurologische aandoening in de nacht niet goed herstelt en dit invloed heeft op het kind, de ouders en zelfs de behandeling?  Dat is waar het symposium ‘Van Gaap naar Slaap’ op woensdag 17 april over gaat.

Voor wie

Het symposium is geschikt voor iedereen die in de eerste of tweede lijn werkt of op een andere manier kinderen en ouders wil helpen bij deze problematiek. Klik hier voor meer informatie.