Helpdesk Digitale Zorg nu beschikbaar voor patiënten van Revalidatie Friesland

Vanaf woensdag 1 mei kun je als patiënt van Revalidatie Friesland met al je vragen over digitale zorg terecht bij de Helpdesk Digitale Zorg. Zij zijn iedere werkdag van 08.00 tot 18.00 uur via chat en telefonisch via 085 – 13 045 75 bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

“Een heuse mijlpaal”, zo vertelt Harm Schreiber, oud-revalidant en lid van ons patiënten panel. Al jaren zet hij zich in voor het toegankelijker maken van digitale zorg voor patiënten van Revalidatie Friesland. Hij was vandaag dan ook aanwezig bij de officiële lancering van de helpdesk. Harm: “Het gaat patiënten enorm helpen dat wanneer ze een vraag hebben, ze gewoon kunnen bellen en ze iemand aan de lijn krijgen die alle tijd voor ze neemt. Zo wordt digitale zorg voor iedereen toegankelijk”.

Op de foto (van links naar rechts): Harm Schreiber, oud-revalidant en lid patiëntenpanel Revalidatie Friesland, Merlijne Sonneveld, directeur Helpdesk Digitale Zorg, en Peter Visch, bestuurder Revalidatie Friesland.