Doorzoek onze website

Telefoonnummers

Triënnale van Beetsterzwaag: Sfear fan Ynset – kunstroute

Kunsthuis SYB presenteert van 10 t/m 13 september de eerste Triënnale van Beetsterzwaag: Sfear fan Ynset. Het 15-jarig bestaan van Kunsthuis SYB wordt gevierd met een kunstroute en programma van performances en activiteiten op bijzondere locaties in Beetsterzwaag. Tijdens Sfear fan Ynset worden werken getoond die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld in Kunsthuis SYB.

Huize Lyndenstein,  is één van de 10 monumentale gebouwen die opgenomen is in de kunstroute. De expositie is te bezichtigen in de kleine zaal van Huize Lyndenstein.

Openingstijden tentoonstelling locaties :

  • Donderdag 10 september van 12.00-17.30
  • Vrijdag  11 september t/m zondag 13 september van 12.00-19.00 uur

Ter info:  Maritt  (Kunsthuis SYB) en Jasper (kunstenaar Triënnale) zijn zaterdagochtend 5 september uitgenodigd voor een live interview over Sfear fan Ynset bij omroep Fryslán in Café ‘De Bak’ in Leeuwarden. Het interview vindt plaats tussen tussen 10 en 12 uur, en wordt dan ook direct uitgezonden.  Mocht je het gemist hebben:  het programma is na afloop terug te luisteren via de  website www.omropfryslan.nl (via ‘radio’ en ‘op & út’ of via ‘útstjoering mist’ en ‘radio mist’).