Reünie 2015

Ben jij oud-medewerker van Revalidatie Friesland of één van haar rechtsvoorgangers?

reuniepagina 1a-w467

Kom naar de reünie op 20 juni

Voel je dan van harte welkom op zaterdag 20 juni. Vanaf 14:00 uur tot een uur of 17:00 uur is er gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers, herinneringen op te halen en bij te praten met oud-collega’s. Het kan ook zijn dat jij oud-medewerkers kent. Deel dit bericht dan in jouw kennissenkring!

De reünie vindt plaats tijdens het jaarlijkse Kunstweekend in Beetsterzwaag. Revalidatie Friesland presenteert in dat weekend een bijzondere expositie van 100 kunstwerken. Deze zijn gemaakt door (oud) patiënten en medewerkers van Revalidatie Friesland. Voor diegenen die het kopje thee of koffie genuttigd hebben is er dus uitgebreid de gelegenheid om de expositie van Revalidatie Friesland, of de vele andere exposities in het dorp, te bezichtigen. Aanmelden kan via onderstaand formulier

NB. Ben jij nog steeds werkzaam bij Revalidatie Friesland maar lijkt het je toch leuk om met oud-gedienden bij te praten? Hulp bij het schenken van koffie of thee is altijd welkom! Meld je dan hier aan. Wellicht een goede suggestie: je kunt oud-collega’s ook begeleiden langs onze expositie om op die manier bij te praten.

Wij rekenen op een mooie opkomst en een gezellige middag!