Helpdesk Digitale Zorg

Al uw niet-medisch inhoudelijke vragen rondom digitale zorg kunt u stellen bij de Helpdesk Digitale Zorg. Denk aan hulp bij het inloggen, videobellen of DigiD.

De servicemedewerkers van Helpdesk Digitale Zorg hebben inhoudelijke kennis over de digitale toepassingen van Revalidatie Friesland en helpen u graag op weg. Daarnaast hebben ze alle tijd voor u. En belt u vaker? Ook dat is geen enkel probleem! Helpdesk Digitale Zorg is er voor u en uw kind, zodat ook jullie van de voordelen van digitale zorg profiteren.

Hoe neem ik contact op?

Op www.helpdeskdigitalezorg.nl/revalidatie-friesland vindt u alle handleidingen om zelf aan de slag te gaan. Wilt u liever iemand spreken? Bel dan naar telefoonnummer 085 – 1304575. U spreekt dan altijd met iemand die u begrijpt en samen met u tot een oplossing komt.

Helpdesk Digitale Zorg is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00. Belt u buiten deze tijden, dan wordt u de andere dag automatisch door een servicemedewerker teruggebeld met de vraag of u nog hulp nodig hebt. Ook is contact via e-mail en chat mogelijk.